Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

O Παπαγγελής εισηγήθηκε τα "ξύλινα πεζοδρόμια"



Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ/
Διευθυντής ViotiaBusinessRadio

Σάλος έχει προκληθεί στη Λιβαδειά μετά το δημοσίευμα της viotia για τα ξύλινα πεζοδρόμια στην Καραγιαννοπούλου Θαύμα: ξύλινα πεζοδρόμια στη Λιβαδειά. Η απάντηση του Δήμου Λεβαδέων (Απάντηση Δήμου Λεβαδέων στη viotia για τα ξύλινα πεζοδρόμια) με ειδοποίηση που κοινοποιήθηκε στους καταστηματάρχες της περιοχής μας αναγκάζει να επανέλθουμε και να δημοσιεύσουμε ολόκληρη την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λεβαδέων στη συνεδρίαση που ελήφθη η απόφαση της διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων στην αρχή της Καραγιαννοπούλου.

Οπως θα διαβάσετε στην  Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λεβαδέων της 7ης Μαΐου 2012 προεδρεύει ο δήμαρχος κ. Παπαγγελής, ο οποίος είναι και ο εισηγητής της διαπλάτυνσης με ξύλινα δάπεδα στο ύψος των πεζοδρομίων, ο ίδιος δηλαδή που τώρα απαιτεί αποκατάσταση κοινόχρηστων χώρων κ.λπ.! Οπως αναφέρεται στα πρακτικά ο κ. Παπαγγελής προτείνει:
Θα πείτε γιατί "ξύλινα δάπεδα"; Απλούστατα διότι η περιοχή όπου εγκρίνεται η διαπλάτυνση αποτελεί μέρος του έργου "Δίκτυο Κοινοχρήστων Χώρων Κέντρου" το οποίο αφενός δεν έχει παραληφθεί και αφετέρου δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε παρέμβαση εκτός εργασιών συντήρησης!
 Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι οι 3 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καταψηφίζουν την απόφαση που περνά με τις ψήφους της δημοτικής πλειοψηφίας και με εισήγηση επαναλαμβάνουμε του ίδιου του δημάρχου. Την ίδια στάση/θετική γνωμοδότηση για τη διαπλάτυνση είχε και η δημοτική πλειοψηφία του κ. Παπαγγελή στην Τοπική Κοινότητα Λιβαδειάς με την 25/2012 απόφασή της. Η αλλαγή της στάσης του κ. Παπαγγελή ερμηνεύεται εύκολα, αλλά καλύτερα την εξηγήσει ο ίδιος... 



20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΤΕ ΟΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΕΣ ΦΑΠΕΣ !!!!
ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΟΠΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη, αντί σχολίου, μια παραβολή από την Ανατολή, που είχε δημοσιευτεί στη "Βοιωτία" πριν από μερικούς μήνες:


Ήταν ένας καμηλιέρης ο Σουλεϊμάν Μεχμέτ Εμίν αγάς που έζησε μια ζωή στα καραβάνια. Αρρώστησε στα 99 του, ένιωσε πως ζυγώνει το τέλος και κάλεσε κοντά του παιδιά, εγγόνια, συγγενείς, φίλους και ζήτησε συγχώρεση.
Θυμήθηκε και τις καμήλες του και παρακάλεσε να τον πάνε στο ντάμι για να αποχαιρετίσει και κείνες. Τις χάιδεψε ο Εμίν αγάς, έκλαψε και είπε:
-Εγώ πια σας αφήνω. Έφτασε η ώρα μου. Αλλά για να πάω ήσυχος, θέλω να με συγχωρέσετε για ό,τι κακό σας έκανα. Τι να γίνει, έτσι είναι ο ντουνιάς!
Και μια καμήλα, γερόντισσα του λέει:
- Που μας έδερνες και που μας άφηνες νηστικές, Σουλεϊμάν, κακά πράματα, αμαρτία από τον Θεό, μα στο συγχωράμε. Ένα μόνο δεν θα σου συγχωρέσουμε ποτέ.
- Ποιο; Ρωτάει τρομαγμένος ο Σουλεϊμάν
- Ποιο; Να τ΄ ακούσεις. Όλες είμαστε υπάκουες στη δούλεψή σου. Και συ αντί να μας τιμάς, έβαλες οδηγό ένα γαϊδούρι, να μας τραβάει από τη μύτη. Ναι, ένα γαϊδούρι που δεν αξίζει ούτε γρόσι.
Ο Σουλεϊμάν αναστέναξε.
- Δίκιο έχετε! Μα έτσι είναι φτιαγμένος ο ντουνιάς. Γαϊδούρια να τον οδηγούν και να τον σέρνουν από τη μύτη!
Και ο Σουλεϊμάν ο γεροκαμηλιέρης έγειρε και παράδωσε το πνεύμα…

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖ/ΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ:ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙΤΙΚΟ ΛΑΟ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

τιποτε δεν σας αρεσει πια. Δηλαδή το ξύλο σας πειράζει? τι θέλατε να βάλει? βωξίτη?

DimSyrmos είπε...

Κύριε Δήμαρχε, αγαπητέ φίλε Νίκο.
Σε όλα τα μέρη του κόσμου, οι πολίτες από τη Δημοτική Αρχή ζητούν:
1) Καθαριότητα
2) Ύδρευση - Αποχέτευση
3) Λειτουργία σχολείων-νηπιαγωγίων
4) Εξυπηρέτηση καθημερινότητας - ποιότητας ζωής.
Η λειτουργία της επιτροπής λοιπόν είναι στις βασικές υποχρεώσεις του Δήμου.
Δέχομαι ότι είναι πραγματικό το ενδιαφέρον των μελών της επιτροπής και του Δήμου.
Ζητώ λοιπόν, οικειοθελώς και όχι με έγγραφη αίτηση πολιτών, η επιτροπή να πάρει μία εθελόντρια ΜΗΤΕΡΑ με παιδικό καροτσάκι ή δύο παιδάκια του Δημοτικού και να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να βγούν μία βόλτα στα πεζοδρόμια της Λιβαδειάς, να πάνε στο σχολείο, στο γιατρό, στη λαική.
Αν καταφέρετε να κάνετε πράξη την κυκλοφορία καροτσιού στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε κολώνες, τελάρα, μηχανάκια κλπ. να μας το γνωρίσετε.
Αν όχι, να δείξετε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον για κάποια διορθωτικά - βελτιωτικά έργα, με εφαρμόσιμες μελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Ταυτόχρονα εξυπηρετείστε συμπολίτες μας επαγγελματίες, στην δύσκολη συγκυρία, που περνά ο τόπος. Αλλά επιβάλετε και πραγματικές ποινές στους μόνιμους παραβάτες. Έτσι θα πεισθεί ο πολίτης για το πραγματικό ενδιαφέρον της επιτροπής και του Δήμου.
μετά τιμής
Δημήτρης Σύρμος
Μηχανικός

Ανώνυμος είπε...

aytos nomizei oti einai akoma sti xaironeia.....oust....

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΟΙΩΤΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ)ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΉ?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όλοι πού έχουν πιάσει τίς καρέκλες είναι άνθρωποι μικροί χωρίς όραμα χωρίς πυγμή!Δυστυχώς για εμάς είναι άνθρωποι πού το μόνο που ξέρουν είναι να εξυπηρετούν μικρορουσφετια και πράγματα για αυτούς και τους περατρεχαμενους. Λυπάμαι που ζω σε μια όμορφη πόλη με "άσχημους" ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα ρε φίλε,την εισήγηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής την έκανε ο Δήμαρχος και την απόφαση την πήρε κατα πλειοψηφία η Δημοτική αρχή.Δεν το ήξερε αυτό ο εν λόγω αντιδήμαρχος? Δεν ήξερε ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής ότι ο Δήμαρχος είναι αυτός που αποφασίζει και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι απλά συναποφασίζουν και στα δύσκολα τον στηρίζουν αντί να τον αδειάζουν?

Ανώνυμος είπε...

Θ Ε Α Τ Ρ Ο

"ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ"

Σκηνοθεσία: Βασίλης Παπαλάμπρος

Σενάριο: Βασίλης Παπαλάμπρος

Πρωταγωνιστής:Βασίλης Παπαλάμπρος

Έκτακτη συμμετοχή:Νίκος Παπαγγελής

Ο νοών νοείτω...

Ανώνυμος είπε...

Κανένας άνθρωπος δεν είναι αλάνθαστος. Χρειάζεται θάρρος να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και ακόμα περισσότερο να τα διορθώνεις.

Ανώνυμος είπε...

κ.ΣΥΡΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ !!!!!!!!!ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΖΗΤΑΜΕ ....!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ''ΚΡΥΦΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ'' ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μετά τα αποκαλυπτήρια επιβεβαιωνεται ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια !

Ανώνυμος είπε...

Εξοχο παράδειγμα Ανεξάρτητης και αποκαλυπτικής δημοσιογραφία το ρεπορτάζ.
Το blog της Βοιωτίας δείχνει ότι δεν έχουν όλοι σαπίσει και κάποιοι μοχθούν για το καλό της Λιβαδειάς.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την αποκάλυψη και για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία στο πλευρό των πολιτών. Η "τέταρτη εξουσία" στον πραγματικό της ρόλο που με τόσους διαπλεκόμενους τον έχουμε ξεχάσει. Μπράβο και πάλι!
ΥΓ. Στο παραπάνω θεατρικό του ανώνυμου φίλου θα έβαζα τίτλο :
Το διπλό πρόσωπο της εξουσίας !

βοιωτός είπε...

Για τους φίλους που αποστέλλουν αποκαλυπτικά πλην ατεκμηρίωτα σχόλια θέλω να σημειώσω ότι το ρεπορτάζ συνεχίζεται και όλα όσα μας γράφουν λαμβάνονται υπόψιν και εξετάζονται ενδελεχώς.



4.16Ευχαριστώ για τα καλά λόγια που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας σε εξαιρετικά δυσχερείς συνθήκες καθώς συγκροουόμαστε με το σαθρό κατεστημένο που στερεί την ελπίδα από τους πολίτες...

Ανώνυμος είπε...

από που να πιάσεις και που να αφήσεις τη σαθρότητα...τους δεν πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά όλη μέρα!...
είμαστε μαζί σας , στο τέλος θα αποκαλυφθούν όλα και θα νικήσει το Καλό

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ??? ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΩ ΞΥΛΟΤΥΠΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ???ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ (ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ)ΚΙ ΑΛΛΟ SUPER MARKET (LIBADEIA)...ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ <> ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ <>ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΝΙΚΟΛΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ Ν΄ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ <> Ο <> Ο ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ!!! ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ (ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΔΗΜΗΡΧΟ)...Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ???

Ανώνυμος είπε...

μια του κλέφτη , δυο του κλέφτη τρεις και η κακή του μέρα, λέει η σοφή παροιμία....