Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Εικόνα εγκατάλειψης στο Κολυμβητήριο Λιβαδειάς



Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ












Όπως διαπιστώνετε κι εσείς από τις χθεσινές φωτογραφίες  (17 Νοεμβρίου 2013) το Κολυμβητήριο Λιβαδειάς έχει αφεθεί στην τύχη του από τη δημοτική αρχή. Πέρυσι τον χειμώνα το Κολυμβητήριο παρέμεινε κλειστό χωρίς να υπάρξει κανένα έργο που θα καθιστούσε τη λειτουργία περισσότερο οικονομική φέτος. Τα περιθώρια είναι πλεόν στενά και μόνο η κινητοποίηση των πολιτών μπορεί να δώσει λύση, η οποία δεν μπορεί να είναι άλλη από την πλήρη λειτουργία του Κολυμβητηρίου Λιβαδειάς προς όφελος της πόλης κια των παιδιών της. Η viotia δεν τρέφει φρούδες ελπίδες για σοβαρή βοήθεια από την πλευρά της δημοτικής αρχής, η οποία δεν δύναται να φέρει σε αίσιο πέρας μια τόσο σοβαρή πρόκληση. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποτελεί μια προοπτική για να υπάρξει λύση. Αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ . ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ???ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ??ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ???

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χρυσοστόμου,να φύγουν να γλυτωσουμε

Ανώνυμος είπε...

Πέστα χρυσοστομε ,να φύγουν να γλιτωσουμε

Ανώνυμος είπε...

Καλά μην επαναστατείται ξαφνικά.. Αφού στο τέλος πάλι τους ίδιους θα ψηφίσετε...

Ανώνυμος είπε...

ΧΧΧΧΧΧΧ

Ανώνυμος είπε...

ΖΩ ΕΔΩ Κ 12 ΧΡ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡ?ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ,ΟΙ ΕΙΚΟΝΕς ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!